Festival Marrameu

Sinopsi

El Festival Marrameu, és un festival de contes i espectacles de carrer que es realitza a la localitat de Torrelameu el primer cap de setmana de Juny.

Neix amb la intenció de potenciar les arts escèniques a les contrades lleidatanes, sota la direcció artística de la companyia Festuc Teatre i amb el suport de l’Ajuntament de Torrelameu, un ajuntament petit i amb moltes ganes de fer coses. El festival vol demostrar que no sempre calen un gran pressupost per obtenir un gran impacte, calen grans sinèrgies que arribin a la gent.

El Festival Marrameu vol ser un exemple per a tots aquells municipis petits amb ganes de programar activitat cultural, ser petit no ha de ser l’excusa per no fer coses “grans”, la falta de recursos econòmics la compensem en la cooperació entre les veïnes. Ens agrada que el Festival Marrameu segueixi creixent i cada cop sigui més referent per a  molta gent, però alhora també ens agrada que se’l sentin seu tots els torrudans i torrudanes participant com a voluntàries, gravant els anuncis, decorant els carrers.

Ens encanta que el Festival Marrameu faci de Torrelameu un espai de trobada a partir de la cultura.