Us volem compartir la gran experiència que vam tenir el dia que vam tornar a fer teatre amb en viu. Al públic, als programadors (ajuntament) i als artistes ens va impactar en molts aspectes i vam creure que calia plasmar totes aquelles emocions juntament amb la logística de l’event en un petit reportatge.

Us demanem que el feu arribar aquest video-resum als vostres ajuntaments i teatres perquè siguin encara més conscients de la necessitat vital de tornar a programar cultura en general i espectacles familiars en particular. #LaCulturaTambéCura #SiEsVolEsPot

——–

Queremos compartir la gran experiencia que tuvimos el día que nos subimos de nuevo a un escenario en vivo. Al público, los programadores (ayuntamiento) y los artistas nos impactó en muchos aspectos y nos sentimos con la obligación de que había que plasmar todas esas emociones junto con la logística del evento en un pequeño reportaje.

Os pedimos que hagan llegar este video-resumen a sus ayuntamientos y teatros para que sean aún más conscientes de la necesidad vital de volver a programar cultura en general y espectáculos familiares en particular.

subtítuls/subtítulos: Anatomia del Cactus